De zomer inluiden

Oefen- en Inspiratiedag
Zaterdag 18 juni 2016

ANDEL!

 

Zaterdag 18 juni 2016 houdt LLF Nederland opnieuw een oefen- en inspiratiedag in het pittoreske Brabantse dorp Andel aan de Maas. 

Doel: onze ervaringen met ‘liefdevoller leven’ t.o.v. onszelf en elkaar levend houden en opnieuw voeden. 


Er zullen enkele oefeningen gedaan worden, ontleend aan het LLF werk van psychiater Michael Murphy. Je ontdekt de kracht van het luisteren naar elkaars verhalen, zonder te oordelen. Dit biedt een vrijere ruimte om respect, tevredenheid en liefde te ervaren. De werkvormen kenmerken zich door onvoorwaardelijke, oordeelloze aandacht en humor. Ook er is ruimte voor een lied, of een gedicht.

Iedereen is van harte welkom. Deze dag is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de inzichten, ervaring en werkwijze van LLF. Maar zeker ook bedoeld voor mensen die eerder aan een LLF activiteit hebben deelgenomen om de verbinding met waar LLF voor staat levend te houden en anderen te ontmoeten die met LLF bezig zijn.

Je bent van harte welkom bent om deel te nemen! Voel je vrij om mensen mee te nemen of op deze dag attent te maken. We zien je aanmelding graag tegemoet.

Deze dag wordt o.a. georganiseerd door Maria Bosman, Herman Verweij en Victoria Annegarn.


Programma

12.00 uur             Ontvangst en ontmoeting met koffie/thee/broodjes. (Graag uiterlijk                                     12.15 uur aanwezig zijn).

12.30 uur             Introductie met korte ontspanningsoefeningen

13.00 uur             Talkingstick ronde en een LLF-oefening

14.45 uur             Pauze

15.15 uur             LLF-oefening rondom thema Vergeving

16.15 uur             Talkingstick ronde

17.15 uur             Eenvoudig souper

 

Officiële afronding van de dag is 18.15 uur; voor wie wil en kan is er nog een informeel samenzijn tot 19.00 uur. De boeken van Michael Murphy liggen ter inzage en zijn ook te koop.

Praktische info

Bijdrage: € 35,00. Voor een lunch en hapje en drankje na afloop wordt gezorgd. Voor wie dit bedrag een bezwaar is, mag dit geen belemmering zijn te komen. Neem dan contact met ons op. Een extra bijdrage voor LLF is altijd welkom. Wij gebruiken deze ook om minder draagkrachtigen te laten deelnemen.

Opgeven en vragen graag per email: llfnederland@gmail.com.  

Opgeven kan tot 13 juni, maar liefst eerder. Aanmelding is definitief wanneer het bedrag is overgemaakt op rek.nr. NL54 TRIO 0197956181 ovv LLF Zeist 18 juni 2016

Victoria Annegarn 06 – 1090 1465

 

“Als we onszelf en anderen vergeven

voor  fouten in het verleden en op die manier

de verhalen die op ons drukken van ons afwerpen,

zullen we in staat zijn om op dit moment liefde te ervaren,

omdat liefde altijd ter beschikking is

voor zij die licht genoeg zijn om haar te dragen”


Michael Murphy
(Vrij uit het Engels naar het Nederlands vertaald)

Foto: Van der Aalst & De Jong, Honderd jaar Bergse Maas, Pictures Publishing, 2004, ISBN 9073187508