Levenskunst en Liefde lopen hand in hand

Uitnodiging Workshop Liefde, Verlies en Vergeving

Weekend 18 en 19 november te Andel Noord Brabant

 

Verlang je naar meer innerlijke rust? 

Hoop je op een liefdevollere relatie met je familie, vrienden of collega’s?

Vraag je je wel eens af hoe vrijheid van meningsuiting en verdraagzaamheid zich tot elkaar verhouden?

 

Dan is deze workshop mogelijk iets voor jou! 

 

Op 18 en 19 november wordt opnieuw in Nederland een workshop ‘LLF Levenskunst en Liefde lopen hand in hand’ gegeven.

De workshop is zowel bedoeld voor mensen die voor het eerst kennis willen maken met de inzichten, ervaringen en werkwijze van de LLF als voor degenen die al eerder aan een LLF activiteit hebben deelgenomen.

Aantal deelnemers is ongeveer 12, dus als je belangstelling hebt, geef je nu al op.

Allen van harte welkom!

 

LLF Workshop

Deelnemen betekent dat je je verdiept in thema’s als liefde, verlies en vergeving. Je oefent om in het hier en nu meer liefdevolle aandacht voor jezelf en anderen te hebben. Natuurlijk met respect voor het verleden en oog voor de toekomst.

 

LLF methode

De LLF-methode is net zo simpel als intrigerend. De werkvormen, ontwikkeld door de Iers-Amerikaanse psychiater, Michael Murphy, kenmerken zich door onvoorwaardelijke, oordeelloze aandacht en humor met ruimte voor muziek, kunst en poëzie.

 

Jouw levenspad en LLF

De praktijk wijst uit dat een LLF-workshop helpt om met meer compassie en tevredenheid naar jezelf en anderen te kijken. Wat zich van binnen roert, mag naar buiten komen zonder dat hier een oordeel over geveld wordt. Dit geeft energie en maakt je meer vertrouwd met jezelf. Deelnemen kan ertoe leiden dat je nieuwe keuzes maakt of eerdere herbevestigt. Je kunt steeds opnieuw je koers bijstellen, zowel in werk als privé. LLF reikt je handvatten aan om je levenspad lichter en waardevoller te vervolgen, in verbinding met jezelf en anderen.

 

Begeleiding Workshop

Victoria Annegarn geeft de workshop met ondersteuning van Maria Bosman. Victoria en Maria zijn therapeut resp. arts, maar wat hen vooral verbindt zijn niet zozeer de beroepsmatige achtergronden, maar het mens-zijn en met name dat ze de kracht van LLF in ruime mate aan den lijve hebben ervaren.

Herman Verweij, “onze keukenprins’ verzorgt de inwendige mens.

 

Locatie

De workshop vindt plaats in het prachtige dijkhuis aan de Hoge Maasdijk 50 in Andel, Noord Brabant en start op zaterdag 18 november om 10.00 uur en eindigt op zondag 19 november om 15u30.

 

Kosten

De kosten zijn 145 euro, over te maken op rek.nr. IBAN NL54TRIO 0197956181 LLF Nederland Driebergen ovv workshop LLF november 2017. De maaltijden zijn bij dit bedrag inbegrepen. Lees voordat u zich inschrijft de algemene voorwaarden op deze website. 

De aanmelding is definitief wanneer u 25% van het workshopbedrag heeft overgemaakt, 36 euro. Het totaalbedrag graag uiterlijk 20 oktober voldoen.

Voor wie het bedrag een bezwaar is, mag dit geen belemmering zijn te komen. Neem dan contact met ons op. Een extra bijdrage voor LLF is altijd welkom. Wij gebruiken deze om minder draagkrachtigen te laten deelnemen

 

Logies

Voor logies zijn er diverse bed & breakfasts en hotels in de nabije omgeving te reserveren. Ook een slaapplek in het Andel gastenverblijf behoort tot de mogelijkheden.

Een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden vind je elders op de website.

 

Informatie en aanmelding Voor vragen en aanmelding kun je mailen naar: llfnederland@gmail.com. Je kunt ook bellen met Victoria: 06 10901465 of Hajo

0649276778

Bij de aanmelding graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden.

 

 

Aanmelden kan tot 19 oktober. Meld je tijdig aan.