Op weg! LLF workshop Liefdevol Leven Zin    om te ontdekken wat deze workshop voor jou kan betekenen? Deze tijd vraagt veel van ons, Brengt het ons ook bij wezenlijke thema’s?

Zaterdag 13 November 2021 in Andel (N.Br)

10.00 uur – 19.30 uur

 

LLF en werkvormen

Helend?

Je verdiept je in thema’s als Liefde, Verlies en Vergeving. Je oefent om in het hier en nu meer liefdevolle aandacht voor jezelf en anderen te hebben. De werkvormen, ontwikkeld door de Iers-Amerikaanse psychiater Michael Murphy, zijn net zo simpel als intrigerend en kenmerken zich door onvoorwaardelijke aandacht met ruimte voor humor, kunst, natuur. Je ontdekt de kracht van het luisteren naar elkaars verhalen zonder oordeel naar jezelf en de ander.

 

Jouw levenspad en LLF

Magisch?

De praktijk wijst uit dat een LLF workshop helpt om met meer compassie en tevredenheid naar jezelf en anderen te kijken. Wat zich van binnen roert, mag naar buiten komen zonder dat hier een oordeel over geveld wordt. Dit geeft energie en maakt je meer vertrouwd met jezelf. Deelnemen kan ertoe leiden dat je nieuwe keuzes maakt of eerdere herbevestigt. Je kunt steeds opnieuw je koers bijstellen, zowel in werk als privé. LLF reikt je handvatten aan om je levenspad licht en waardevol te vervolgen, in verbinding met jezelf en anderen.

 

“Wij hebben energie nodig om te leven, en als die energie er is in de vorm van liefde, zullen we een betekenisvol leven leiden”, Michael Murphy.

 

Begeleiding

Victoria Annegarn en Maria Bosman.

Victoria en Maria zijn therapeut respectievelijk arts.

Maar wat hen verbindt zijn niet zozeer de beroepsmatige achtergronden, maar vooral het mens-zijn en met name de kracht van LLF in ruime mate hebben ervaren.

Herman Verweij, de keukenprins, verzorgt de inwendige mens.

 

Locatie

De workshop vindt plaats in het prachtige dijkhuis aan de

Hoge Maasdijk 50 in Andel, Noord Brabant

 

Datum

Zaterdag 13 November om 10 uur en eindigt om 19:30 

Welkom vanaf 9:30 uur, koffie en thee staan klaar.

 

Eten en drinken 

Natuurlijk wordt er gedurende deze dag voor eten en drinken gezorgd. 

 

Kosten 

95 euro, over te maken op rek.nr. NL54 TRIO 0197956181 t.n.v. LLF Nederland Driebergen 

 

 

ovv workshop 13 n ovember 2021. Voor wie dit bedrag een bezwaar is: dit mag geen belemmering zijn om te komen. Neem dan contact met ons op.  

 

Informatie en aanmelding   Aanmelden met naam en telefoonnummer middels een mail aan llfnederland@gmail.com of via het contactformulier

Er is nog ruimte voor enkele personen. 

Voor meer informatie kunt u bellen  tel.06-1090 1465