5-daagse workshop Liefdevol Leven

met een internationaal tintje

27 september t/m 1 oktober 2017

Vaak horen we onszelf zeggen: “…. We hebben geen tijd!” Kan het zijn dat we bedoelen: “we hebben geen leven?” Als we ‘leven’, kunnen we de tijd nemen om bewust te leven en lief te hebben. We hebben de keuze om met een gevoel van benieuwd zijn, verwondering en avontuur te leven of ons in te beelden dat we geen tijd hebben en ons leven bestaat uit druk zijn en angst.


Misschien een idee om de tijd te nemen aan deze workshop Liefdevol Leven deel te nemen.
We nodigen je van harte hiertoe uit. 

“We need energy for living, and if that energy is in the form of love, we will live a meaningful life. Unlimited and unconditional loving energy is deep within each one of us. If we fail to love ourselves, life will always be a struggle”. (Michael Murphy, grondlegger van LLF project)

Wij hebben energie nodig om te leven, en als die energie er is in de vorm van liefde, zullen we een betekenisvol leven leven. Onbegrensde, onvoorwaardelijke  liefdes-energie zit diep in ieder van ons. Als we nalaten van onszelf te houden, zal leven altijd een strijd zijn.

Verlang je naar meer innerlijke rust?
Hoop je op een liefdevollere relatie met je familie, vrienden of collega’s? 
Vraag je je wel eens af hoe vrijheid van meningsuiting en verdraagzaamheid zich tot elkaar verhouden?

Dan is deze workshop mogelijk iets voor jou! 


Nu ook in Nederland een 5 daagse LLF workshop Liefdevol Leven, Liefde, Verlies en Vergeving.

Jouw levenspad en LLF

De praktijk wijst uit dat een LLF workshop helpt om met meer compassie en tevredenheid naar jezelf en anderen te kijken. Wat zich van binnen roert, mag naar buiten komen zonder dat hier een oordeel over geveld wordt. Dit geeft energie en maakt je meer vertrouwd met jezelf. Deelnemen kan ertoe leiden dat je nieuwe keuzes maakt of eerdere herbevestigt. Je kunt steeds opnieuw je koers bijstellen, zowel in werk als privé. LLF reikt je handvatten aan om je levenspad lichter en waardevoller te vervolgen, in verbinding met jezelf en anderen.

We ervaren zelf en zien zo vaak dat LLF helpt om beter voor je zelf te zorgen ook als je nu met jezelf of anderen overhoop ligt. Ook dat LLF in het gewone dagelijkse leven echt kan helpen om problemen op te lossen of nare ervaringen, die anders in de weg blijven staan om liefdevol te leven, meer een plek te geven. 

De essentie

De essentie van LLF met zijn eenvoudige praktische oefeningen, juist in combinatie met het wat langer uit je eigen omgeving zijn, doet de ontvankelijkheid toenemen om dichter te komen bij wat wezenlijk is in en voor jezelf.

LLF Workshop

Deelnemen betekent dat je je verdiept in thema’s als liefde, verlies en vergeving. Je oefent om in het hier en nu meer liefdevolle aandacht voor jezelf en anderen te hebben. Natuurlijk met respect voor het verleden en oog voor de toekomst.

LLF methode en natuur

De LLF-methode is net zo simpel als intrigerend. De werkvormen, ontwikkeld door de Iers-Amerikaanse psychiater, Michael Murphy, kenmerken zich door onvoorwaardelijke aandacht en met ruimte voor humor, muziek, kunst, poëzie en natuur. Je ontdekt de kracht van het luisteren naar elkaars verhalen, zonder te oordelen.

Zeker in deze langere workshop zullen we naar buiten gaan om de elementen te voelen en van de prachtige omgeving te genieten. Dichtbij de tuin en de rivier. Maar ook kunnen we struinen in de uiterwaarden rond Slot Loevestein, waar verschillende rivieren tezamen komen.

Begeleiding Workshop, een internationaal tintje

Victoria Annegarn zal deze workshop geven ondersteund door Traian Strimbu uit Roemenië en Maria Bosman. Victoria, Traian en Maria zijn therapeut resp. psychiater en arts, maar wat hen verbindt zijn niet zozeer de beroepsmatige achtergronden, maar vooral het mens-zijn en met name dat ze de kracht van LLF in ruime mate aan den lijve hebben ervaren.

Herman Verweij, “onze keukenprins’ verzorgt de inwendige mens.

Het kan zijn dat enkele van de deelnemers uit Roemenie of Ierland afkomstig zullen zijn. Waar nodig wordt dan vertaald. Als we in drietallen werken kunnen we dat doen met mensen van dezelfde nationaliteit.

Locatie en tijden

De workshop vindt plaats in het prachtige dijkhuis aan de Hoge Maasdijk 50 in Andel, Noord Brabant en start op woensdag 27 september om 10 uur en eindigt op zondag 1 oktober om 14 uur.

Kosten

De kosten inclusief maaltijden en logies zijn 490 euro, over te maken op rek.nr. IBAN NL54TRIO 0197956181 LLF Nederland Driebergen ovv workshop LLF november 2017.

Voordat je inschrijft lees de algemene voorwaarden op deze website. Hierin zijn ook de annuleringsvoorwaarden opgenomen.

Als dit bedrag te veel voor je is, voel je vrij met ons te overleggen over een aangepast bedrag. Het zou fijn zijn als er mensen zijn, die een extra bijdrage als gift willen doen om deelname voor minder draagkrachtigen mogelijk te maken.


Logies

Sommige deelnemers overnachten in het gastenverblijf op locatie, anderen in de nabjie omgeving. Als er een 1-persoonskamer gewenst wordt komen er extra kosten bij.

Informatie en aanmelding Voor vragen en aanmelding kun je mailen naar: llfnederland@gmail.com. Je kunt ook bellen met Victoria: 06 10901465 of Hajo

06 49276778

Bij de aanmelding graag je naam, adres en telefoonnummer vermelden.

Aanmelden kan tot 25 augustus.

 

Groepen worden bewust klein gehouden, ongeveer 12 personen. Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan nu aan.